Naar Dolní Lánov

Het dorpje Dolní Lánov ligt aan de voet van het Reuzengebergte in het noorden van Tsjechië. Het adres is via Google Maps of andere navigatiesystemen goed te vinden.

Route vanaf Eindhoven

Vanuit de richting vanaf Helmond/Eindhoven kunt u de volgende route volgen.

  • Venlo
  • Essen
  • Dortmund
  • Kassel

Ga 40 km boven Kassel de 38 op in de richting Leipzig, Dresden, Bautzen, Weissenberg. Bij Weissenberg gaat u van de grote weg af, naar Zittau. Na Zittau komt u op de 35, die volgt u via Liberec, Turnov. U heeft voor dit gedeelte een autobaan-vignet nodig. Die is te koop bij een tankstation.

Bij Turnov gaat u richting Praha/Trutnov. Na Jicin gaat u bij de rotonde rechtdoor (tot hier volgt u de 35), dan komt u op weg nr. 16 richting Trutnov. Na Nova Paka (ongeveer 10 km) krijgt u de afslag Vrchlabi. (Vlak na die giraffe die aan de linkerkant van de weg staat!!!)

In Vrchlabi volgt u de borden Trutnov, nu wegnr 14. Na het vliegveldje (aan de linkerzijde) gaat u in Lanov bij de grote rotonde rechtsaf richting Hostinné. Dit is de weg naar Dolní Lánov. Na het bordje Dolní Lánov neemt u het eerste bruggetje rechts. Aan de rechterkant ligt het vakantiehuis. U vind hier het telefoonnummer van de huismeester. Als u de huismeester belt komt deze de sleutel brengen.